Facebook

2013-10-20

Vecka 23 - Dag 155

Oj vilken lång och händelserik dag det här var! Vaknade upp vid 12 när mat och sovklockan ringde! Upp direkt och äta frukost. Därefter så satt jag några timmar framför datorn och tog det ganska lugnt.

Vid 16 tiden begav jag mig in mot stan för att möta upp Anton. Vi hade bestämt att det var dags att simma och därefter ta en bio. Så vi körde 20 minuter simning i relativt tufft tempo, lite flås fick jag upp i alla fall. Sen följde traditionell bastu och bubbelpool på Eriksdalsbadet.

Därefter var vi ganska överens om att det var en lugn biofilm vi ville se. Så vi bokade in Monica Z men filmen började först 21:00. Så vi tog ett stopp på ett café för att spana in kvällens utbud av finklädda tjejer samt njuta av lugnet på ett café vid den tiden på dygnet en lördagskväll. Innan simningen hade jag ätit en bristfällig "lunch" som bestod av en korv med lite sallad från en lokal grill. Så efter simningen blev ett ett äpple och en kopp te.

I samband med att bion började så fick jag i mig en måltidsbar vilket gjorde susen mot mitt popcorn begär som aldrig tycks försvinna! Filmen var helt underbar men inte i nivå med The butler som jag såg häromdagen, däremot helt klart sevärd på bio!

Efter bion så gick vi vidare till fitness 24/7 på medborgarplatsen. Det var dags för LEG DAY! Alltså, Antons begrepp på att träna ben. Vi var där runt 23 och kom väl därifrån runt 00:50 så det var ett långt pass med olika typer av övningar. Men tiden går fort och dessutom var vi själva där inne, det verkade inte som att någon ville träna en lördagskväll.

Efter träningen så var det dags att ge sig ut i Stockholms underbara nattliv i tunnelbanan. På väg ner för trapporna kände jag att passet hade gjort sitt i benen. Anton fortsatte att påminna mig om att vi klockan 13:00 (idag Söndag) har bokat en badmintonbana på badmintonstadion. Så nu när jag skrivit klart bloggen ska jag ta en snabbdusch och sen blir det sova 8 timmar, kliva upp och gå raka vägen ut och handla frukost. Därefter ge sig iväg och träna på nytt. Det kommer att ge resultat.

Dagens mål och poängställning:

Stegräknare: 11931 steg under lördagen

Ombytt motion: 2 pass = 2 poäng, ovanligt!

Noll tolerans: 1 poäng!

Rätt mat vid rätt tid: 0 poäng, failade totalt. Fel mängd mat, fel tidpunkt och dessutom missade jag kvällens måltidsersättning.

Bloggen: Ja fy fan för att skriva när man är så här trött och bör sova mer än något annat! Älskar er! <3


1 kommentar: