Facebook

2013-06-08

Vecka 4 - Dag 22

Idag har jag solat :) Utan solskyddskräm.. så nu ser jag ut som en minigris till färgen!

I övrigt så har jag blivit av med pulver och fått äran att prova på lite olika maträtter.

Frukost: Chili con carne, smakade gott, var starkt, men var inte riktigt serverat med ris om man säger så.

Lunch: Vaniljshake, färdigblandad. God.

Middag: Yoghurt bar. Fast mat, fast väldigt väldigt lite.

Kvällsmat: Nöt och frukt bar. Också väldigt lite men gott och fast!

Sedan så har jag varit med Piotr och kollat när prinsessan Madeleine klev på båten på Riddarholmen. Efter det så gick vi och såg en bio.. ja jag vet.. skulle inte gå på bio nå mer men det blev så ändå. Vi såg After Earth.. den va sådär faktiskt. Rätt förutsägbar för oss filmälskare!

Nu ska jag gå och lägga mig. Något säger mig att jag kommer få svårt att somna på magen idag.. Imorgon väntar badminton!

PS. Idag gick jag 14 500 steg i sandaler.. det är lite knäppt! DS. 

2013-06-07

Vecka 3 - Dag 21

SISTA DAGEN PÅ TRE VECKOR! Imorgon är det slut på pulver och vi går över på mer fasta måltidsersättningar!

Idag efter jobbet tog jag och Piotr en promenad från stadshagen, längst norrmälarstrand, via stadshuset till Hötorget. 25 grader + i solen gör att man njuter av solen i Stockholm!

Väl framme vid Hötorget så bokade jag tid för synundersökning imorgon. Jag tänkte skaffa linser som jag kan ha på mig när jag ska ha solglasögon eller vid andra tillfällen då vanliga glasögon är opraktiska!

Imorgon väntar ännu en solig dag! Men först ska jag försöka hitta ett par lämpliga shorts tills dess, vill inte gå och köpa nya nu när viktminskning pågår!

2013-06-06

Vecka 3 - Dag 20

Idag har det varit nationaldag. Vid 15 tiden fick jag tag på Anton och vi passade på att njuta av solen från 15:30 tiden till 20:00.. det är 4.5 timme sol det!

När vi inte satt eller låg och solade så promenerade vi från riddarholmen till djurgården.

På kvällen var jag på spelning och såg Björn Rosenström med Ellie. Lite tufft att vara ute på en krog utan att få dricka något smaskigt till! När man körde LCHF fick man i alla fall dricka vin!

Lång dag, med promenader och konsert så blev det 14 000 steg! Och det känns rätt härligt i fötterna kan jag säga. Ny konsert väntar imorgon, då på gröna lund!

En dag kvar innan pulverdieten går över i fast form! Let's roll!

2013-06-05

Vecka 3 - Dag 19


Jag valde att träna idag istället för imorgon eftersom att det är nationaldagen då. När jag ändå var inne så passade jag på att storhandla inför helgens kostförändring.

På lördag så får jag nämligen ändra mina kostvanor från 600 kcal per dag till 800. Detta innebär att det tillkommer en hel del mat till menyn.

Idag har jag även varit på bio med herr grävling. Det var tufft eftersom att jag vid alla andra typer av dieter alltid har tillåtit mig själv att äta biopopcorn.. men inte denna gång.. Framöver ska jag nog hålla mig undan från biosallonger till dess att dieten är över. Imorgon blir det Björn Rosenström på Café Opera och förhoppningsvis så bannlyser dom popcorn där!!

2 dagar kvar, 8 påsar pulver innan den nya eran börjar. I förpackningarna på bilden finns bland annat pasta och chiliconcarne! Mums!

2013-06-04

Vecka 3 - Dag 18


Idag var det tisdag = träning på itrim igen. Innan varje träningspass så spänner man fast ett pulsband runt midjan. Idag så bråkade bandet som fan med mig så fick ingen riktigt bra mätning på min puls.

Hela passet baseras stegvis på vilken puls man har och idag körde jag det intensiva passet. Detta innebär att man börjar lugnt, ökar successivt och avslutar stenhårt!

På vägen hem med tunnelbanan så märkte jag av att jag tränat hårt. Fick blodsockerfall tror jag så det var bara att gå av och lägga sig på en bänk med benen i högläge så blev det snabbt lite bättre.

Straxt tvätta. Idag blir det hela 5 poäng! Nu är det bara 4 dagar kvar till ny spännande kost!

2013-06-03

Vecka 3 - Dag 17

Öh.. börjar seriöst tappa räkningen.. sluta tänka på att det är ens pågår..

Det börjar bli jobbat att jag måste blogga varje dag.. kan åka på att revidera det målet något. Det viktigaste var att dokumentera starten tror jag.

Ikväll har jag bokat biljetter till Göteborg / Malmö vid midsommar.. mormor fyller år på onsdagen och sen så blir det Malmö resterande delar av helgen typ.

Idag har varit en sån där dag som man kör lite fullt ös medvetslös. Jag hade hoppats på att hinna tvätta men styrelsemötet i föreningen tog 2 timmar o 30 minuter. Sen gick jag mina kvarvarande 4000 steg i Kista.

Nu sova. Kärlek!

2013-06-02

Vecka 3 - Dag 16

Ska snart bege mig hem till Stockholm igen! Dagen har varit bättre än igår gällande sötsuget och hungern. Måste gå 800 steg till innan jag beger mig hemåt, vi lär va hemma till midnatt. Oregelbundet ätande idag på grund av att jag vaknade 11. Imorgon fullt schema som vanligt.