Facebook

2014-11-21

Vecka 81

Idag väger jag 102 kg. Det är alldeles för mycket. Jag har passerat tresiffrigt vilket jag sa att jag aldrig mer skulle göra, och jag mår absolut piss över det! Mycket handlar det om att lära känna sig själv i sitt nya liv men samtidigt komma ihåg hur det gamla var. Just nu ligger jag hemma och hostar mina lungor sönder och samman samtidigt som jag har feber och ont i halsen, ingen härlig kombo inte! När jag har feber så får jag sjuka mardrömmar som jag bara inte vill uppleva, så försöker samtidigt att undvika sova under korta perioder och ser hellre att jag sover hela natten. 

Utöver det så är mitt liv i obalans. Jag sårar människor i min omgivning bara för att jag inte känner mig själv än. Jag antar att ingen är perfekt och att livet helt enkelt får gå vidare och att man istället får lära sig av sina misstag. Så när huvudet är återställt och när sjukdomen har släppt tänkte jag ge mig på nästa utmaning. Jag ska ner 20 kg helt på egen hand med hjälp av uppsatta mål och delmål. Dessa är inte definierade ännu utan det blir en del av det förarbete jag nu måste göra innan jag har möjlighet att komma igång. Jag tänker sätta upp dessa mål så att möjlighet finns att unna sig roliga såväl som goda saker med jämna mellanrum men att det måste ske mycket restriktivt och kontrollerat. 

Nyligen läste jag en kurs på högskolan som heter projektarbete. När jag i veckan fick resultatet från tentan blev jag överlycklig. 57,5 poäng av 60 möjliga. Då lämnade jag även en fråga på 2 poäng helt obesvarad för att jag inte kunde den. Detta innebär alltså att jag i princip maxat alla frågor jag besvarade, vilket i sig är väldigt roligt. Denna kurs i projektarbete och projektledning kan jag nu nyttja när jag ska ge mig på nästa del i min viktnedgång. Så fort jag skrivit färdigt min planering så tänkte jag försöka publicera den här på bloggen så att ni kan följa min resa på nytt! Ge aldrig upp, tänk positiva tankar och låt inte dig själv eller andra bestämma fel saker åt dig!