Facebook

2014-05-25

Vecka 55

I början av veckan gick jag på min ettårsuppföljning med Frida. Jag ska villigt medge att det inte var en träff jag såg fram emot eftersom att jag gått upp i vikt den senaste tiden. Tillsammans kom vi fram till nya reglerade mål om att träna 2 gånger i veckan på Itrim och en gång i veckan utanför Itrim. 

Men eftersom dagarna passerade dök annat upp. Jag tog i alla fall med mig ryggsäcken med träningskläder till jobbet i onsdags men fick förhinder på kvällen. Under torsdagen arbetade jag kväll och då fanns inte utrymme till att träna på kvällen. Massor med massor av ursäkter! Jag är sämre än en mask helt enkelt! 

Jag funderar på att ta ur min begränsade budget och gå och köpa nya träningsshorts för att komma igång igen. Det är så himla varmt att träna i långbyxor nu när högsommaren slagit till i Stockholm. Jag har varken shorts, kortärmade skjortor eller passande t-shirts kvar från förra sommaren! Eftersom att studierna väntar mig och CSN inte ger mig något bidrag under de första fem månaderna så sparas nu varenda krona till att överleva i höst! Blir en spännande sommar, jag får promenera omkring i mina boxershorts istället! :) 

Grisrosa is the new brown!
På hälsouppföljningen fick jag även en förfrågan om jag skulle börja med VLCD i 3 veckor igen, för att få en nystart. Det skulle innebära pulver i 3 veckor.. jag hatar pulver! Nu vet jag vad som faktiskt väntar mig om jag fattar det beslutet och det är även det som hindrar mig från att ta klivet. Jag vet vad jag har som väntar de kommande tre veckorna och det kräver min fulla fokus, vilket inte riktigt är något som erbjuds på den dieten. Symbolvärdet är egentligen det som vill åstadkommas med en ny 3 veckorsperiod. Vi får se vad jag kommer fram till, något måste göras för att vända flaggskeppet! 

I övrigt har det varit otroligt skönt att slippa ett ständigt jagande varje kväll av att behöva blogga. Förhoppningsvis leder detta till mer innehållsrika blogginlägg som inte enbart handlar om mina studier och min bostad. 

Tack för att ni fortfarande går in och kollar, varje dag har jag fortfarande fler än 50 sidvisningar. Helt otroligt för att ha trappat ner på skrivandet!