Facebook

2015-01-07

2015-01-07 Första dagarna passerade!

Tufft det här! Ofta somnar jag hungrig på kvällarna nu när jag inte äter lika mycket som innan. Jag och en kompis ska börja simma en gång i veckan har vi sagt, sen så ska eventuell mamma också börja simma igen snart så det lär bli en hel del träning vare sig jag vill eller inte. Helt ärligt saknar jag cirkelträningen på Itrim väldigt mycket, den var så enkel och man kände inte att man ställer några jobbiga krav på sig själv. Dessutom går tiden väldigt fort när man tränar i 30 sekundersintervaller. Om jag nu mot all förmodan skulle flytta tillbaka till en stad där Itrim finns så tror jag dock inte att jag skulle vilja spendera så mycket pengar på träningen igen, det är helt enkelt inte värt pengen. Visst, när man ska göra resan för första gången så är det värt varenda krona, för man är så desperat efter ett resultat, men nu i efterhand när man känner till sätten så är det tveksamt. Det jag dock är redo att investera i skulle vara de motiverande samtalen, för det är ingen som lyckas konkurrera med på samma sätt!

Idag har jag kommit igång med studierna efter vinterns uppehåll. Läst en halv bok om transformerande ledarskap, tänkte läsa andra halvan imorgon och sen skriva hemtenta på det till helgen. Skönt att vara igång igen, inte bara sitta hemma och spela spel, inte riktigt min grej att bara vara, måste hålla mig sysselsatt! 

Snart har dock en helv vecka passerat. Är inne på dag 6 just nu och tycker det går lite i vågor. Som vanligt är det brödet och biopopcornen som lockar mest, även om jag nu inte varit på bio på över en hel månad. Just nu har jag inte ens råd att gå på bio så det behöver jag inte ens fundera på, haha! När jag ställde mig på vågen dag 1 blev jag lite skrämd, 109,8kg. Hur i helvete lyckas man gå upp så mycket på så kort tid. Jag tror att jul och nyår bidrar lite till att man går upp i vikt, men jag måste ha riktiga problem när jag går upp så mycket som 20 kg på 4 månader! Min kropp kommer nu att hata mig när det är dags att gå ner dessa 20 kg igen. Jojo-bantning när den är som bäst, kruxet är som sagt att hitta en metod när man väl är nere. Idag när jag ställde mig på vågen stod det dock 105 kg så jag vet att jag gör rätt igen! Bara att fortsätta kämpa!