Facebook

2013-07-27

Vecka 11 - Dag 71

Då var det bara två veckor kvar innan "upptrappningen" från 800 kcal per dag. Det står i faktaboken att man måste börja förbereda sig.. ööh.. hur gör man det? Det känns som att jag alltid vill köra på dessa måltidsersättningar för att allt är så mycket enklare då! Nu måste man snart börja tänka på vad man stoppar i sig också.

Min hälsouppföljning är sista dagen på de här 12 veckorna och det känns som att jag kanske hade behövt mer tid att kunna förbereda hur jag ska göra. Men nästa torsdag är det gruppträff så då får jag passa på att fråga då helt enkelt.

Idag vaknade jag vid 12 tiden. Skönt att få sova i sin egna säng. Men stressigt med tanke på vad jag var tvungen att få genomfört. Igår när jag kom hem så var det som sagt fullt ös innan jag gick ut på konsert med vännerna på kvällen. Det var skönt att så avslappnat kunna vara på krogen och dricka en loka med citron, det är tack vare Grekland som det kändes bra. Billiga utekvällar om inte annat. Var hemma runt 01 inatt och då gick jag och hämtade tvätten som låg i torktumlaren.


Imorgon söndag åker jag till Halland igen. Börjar med Falkenberg och sen Vessige på måndag. Jag ska bli upphämtad vid 08 tiden i Södertälje imorgon så det blir tidig uppstigning på morgonen. Tänk om man kunde gått och lagt sig tidigare ikväll då, näää men icke. Ikväll är det ju Gyllende Tider som spelar på Tele2 arena! Does it ever stop!

Nope, jag har bara haft ombytt motion en gång denna vecka så passade på att springa utomhus nyss, i Sverige! Det har ju inte hänt på flera år! Så himla skönt att springa när det inte är 40 grader varmt i luften för övrigt! Så nu sitter jag här svettig som en gris, försöker få ordning på mina bilder, måste hinna packa på 30 minuter och sedan iväg på konsert.. ööh.. jag kanske borde hållit mig mer kortfattad :) Det beskriver bara hur högt jag prioriterar mina mål!

Hej så länge!

2013-07-26

Vecka 10 - Dag 70

Grekland - Noll Tolerens - Check! 

Det känns så himla skönt att komma hem och veta att jag inte rörde något annat än måltidsersättningar när jag var i Grekland! Det var riktigt enormt kämpigt men det var lite som min motionsledare Frida sa innan jag åkte. Antingen så får man tillfällig belöning genom att äta eller så får man långsiktig belöning i att glädjas åt att det gick bra! Men, jag ska definitivt åka tillbaka till Grekland och njuta av maten i framtiden! 

Väl hemma så blev det ganska omgående tillbaka till verkligheten. Mejlat halva dagen, försäkringsbolag, bank, bostadsrättsförening, låssmed osv osv .. fan va många bollar jag har i luften! Sen så passade jag på att tvätta nu på kvällen så att man har rena kläder. Funderar på att göra en spontanresa till släkten i Halland på söndag, men jag måste vara tillbaka till torsdagens öppna gruppträff på kungsholmen igen. 

Idag när jag kom hem så kunde jag ju inte motstå att ställa mig på vågen mitt på dagen med kläder på mig. 112.8 stod det på då! Med andra ord så är jag förbi delmål 1! Så här lite har jag inte vägt så länge jag kan minnas! Men det var som en annan Itrim-medlem sa på en av de tidigare gruppträffarna jag var på under sommaren, man får aldrig ha "Good Enough" attityden, för då slutar det också illa! 

Nu kör vi vidare! Mot 110, sen 100 och sen så jävlar tar vi 85! 

Lite problem med mobilen idag så blir ingen bild, ni får helt enkelt föreställa er lyckan!  

2013-07-25

Vecka 10 - Dag 69

Sista kvällen i Grekland och jag sitter och tänker tillbaka på hur jag tänkte när jag första gången insåg att jag skulle gå på diet utomlands. Jag minns att jag ringde min far och rådfrågade, så som jag alltid gör vid svåra livsbeslut. Han sa det att jag kunde ta någon dag som jag kunde unna mig något och sen började Itrim-resan. Ganska snart därefter insåg jag att det inte kommer bli några undantag och nu sitter jag här och är nöjd med min prestation.

Men, jag är inte i mål förens jag lämnat det här landet. Resväskan är packad och klar, imorgon på dagen kommer jag hem igen. Av okänd anledning så är jag rätt hungrig idag, äter regelbundet men det hjälper inte. Snart ska jag plocka 6500 steg på en promenad innan kvällen börjar. Jag får ta och dricka te när dom andra äter ikväll, varm dryck kanske hjälper!

Imorgon bloggas det hemifrån igen.. Home sweet home

2013-07-24

Vecka 10 - Dag 68

Började dagen med att träna. Riktigt varmt att köra på morgonen men jag har hört att det bränner mer om man tränar innan frukost?

Skönt att komma upp i 4000 steg innan dagen börjat. Jag var riktigt slut när jag väl fick i mig frukost!

Dagen har från 09 till 20 spenderats på stranden. Mycket sömn, sol och vatten! En heldag kvar i Grekland sen åker vi hem på fredag, nu dags att fylla i det jag kan i övningsboken innan vi går ut och äter.

Kärlek så länge!

2013-07-23

Vecka 10 - Dag 67

Idag åkte jag och Tomas ut med en båt vi hyrde. För att göra en lång story kort så var det inte en av de bättre dagarna va haft. Det slutade hur som helst helt okej.

Igårkväll innan jag somnade så fick jag en liten motivationsdipp och undrade lite vad fan jag håller på med.. Liten chock sådär när man är trött att inse att man varit i Grekland en vecka utan att äta annat än måltidsersättningar! Idag när jag berättade om det för Tomas så fick jag som svar att jag håller på att rädda livet på mig själv. Och ja, det ligger något i det han säger.

Nu har jag börjat tröttna på detta och vill hem. En vecka räcker nog egentligen för mig. Men nu njuter vi av dessa sista dagarna tillsammans istället.

Dagens uttalande: "Så nu sitter man härmpå en båt och funderar på vad sköldpaddorna gör när dom blir uttråkade?"


2013-07-22

Vecka 10 - Dag 66

Oj vilken underbar dag det här har varit! Först frukost i solen på balkongen för att sedan packa och ge sig iväg för att hyra fyrhjuling hela dagen. Därefter åkte vi från Laganas till Sankt Nicolaus Beach!
Där njöt vi av livet och jag och Tomas åkte gummiflotte bakom en motorbåt. Där kan man också prata ombytt motion. Vi fick spänna armarna till max för att hålla oss kvar och till slut hamnade vi såklart också i havet!
Några timmar senare blev det också paraglyding, alltså fallskärm bakom en båt! Där kan man prata upplevelse! Selen jag satt i var dock inte under mig utan mer vid svanskotan så jag var tvungen att spänna magen ordentligt för att hålla mig på plats och inte ramla framåt!
Jag är glad att jag har börjat känna mig starkare och orkar med allt detta! Efter denna badupplevelse så åkte vi vidare längst Zakinthos södra kust och njöt av landskap och kultur!
Peace and love is inside me, hakuna matata.


 

2013-07-21

Vecka 10 - Dag 65

Idag var jag glad att jag gått ner mina första tunga kilon. Vi åkte till ett vattenland med rutschkanor. För att kunna åka dessa så var man tvungen att varje gång gå upp för 5-8 trappor!

Om jag inte hade gått ner mina första 15 kilon så hade det där varit jobbigt från flera respektiv. Mycket roligare att åka när man inte väger så extremt mycket.

Idag har för övrigt varit en sån dag som jag längtar till slutmålet. Ligger i sängen på hotellet och lyssnar på musik och filosoferar lite. För mig är det en dröm snarare än en verklighet att nå det målet och att jag inom några månader kan vara där känns helt overkligt! Alla andra gånger man har försökt har det ju gått åt skogen.

Snart dags för kvällens utgång och jag ska få en sne blick från personalen igen! Ha Ha, jag ska så åka tillbaka hit igen när jag får äta!

Korrigering: Det var faktiskt superskoj när vi gick ut. Dom andra åt och jag dansade i cirkel med massa människor med ledning av mannen på bilden!

Puss och kärlek så länge!