Facebook

2013-09-01

Vecka 16 - Dag 107

Idag söndag så ställde jag klockan på 08:00. Tanken var att komma in i rutiner och kliva upp på helgerna. I normal och helt vanlig ordning gick jag upp, hämtade telefonen och gick tillbaka till kudden igen! Vid 11:00 var jag utvilad och då var det full rulle som gällde. Till frukost blev det yoghurt, müsli och jordgubbar.

Ungefär en timme senare så begav jag mig till itrim för att få veckans tredje pass avklarat! Så himla skönt att träna på helgen för då får man även lite gratis steg gjorda också! Idag var det massor av människor i cirkeln, vilket jag inte riktigt var förberedd på. Jag hade räknat med en eller två personer men jag tror det var som mest 10 personer igång samtidigt. Lite jobbigt när någon då går till fel station och börjar träna där jag ska träna dom 30 sekunderna, då får man snabbt försöka hitta ett alternativ.. ja, eller bara säga till personen i fråga att den hamnat fel.. men det vore till att förstöra utmaningen! ;)

Efter passet tog jag en promenad till jobbet. Kollade in snabbt hur det gick och lämnade kort därefter för att åka hem. Väl i Kista gick jag till ICA och inhandlade mat för hela veckan sen hem direkt och göra ordning mina matlådor och min lunch. Matlådorna skulle vara 5 stycken och dagens lunch skulle vara en tallrik. Så jag satte igång fördelningen av grönsaker mellan lådorna, men tro inte att jag kom ihåg att jag skulle ha lunch idag som jag hade tänkt. När alla grönsaker var uppdelade och slut så tog jag fram en tallrik och gjorde det bästa av situationen. Dagens lunch blev två morötter, ett äpple, en tomat och en riktigt god köttbit!

Efter det så var det snabbt ut och hålla sig igång igen. Dags att dela ut portkoder till ca 300 lägenheter innan morgondagens styrelsemöte. Said and done, nu sitter jag här och har promenerat i så många trapphus UPPFÖR trapporna att jag är helt väck! Dags att slå på en bra film tror jag! Hej så länge!


3 kommentarer:

  1. Ett tips är att du kanske inte redan nu skulle blanda tomaterna och gurka inför veckans matlådor dvs tomaten ger i från sig etylengas som gör att gurkan kan bli dålig.

    Hoppas att maten smakar gott. =)

    SvaraRadera