Facebook

2013-06-23

Vecka 6 - Dag 37

Äntligen har jag kommit hem igen! Jag har varit borta i 5 dagar nu och bara idag har jag varit i Malmö, Falkenberg, Ullared, Göteborg och nu Stockholm. Gick upp ur sängen efter 6 timmars sömn och det satte lite ribban för resterande delen av dagen. Alla resor jag har haft under dagen har jag sovit på, nu senast från Göteborg till Stockholm så sov jag säkert 90 minuter totalt.

Idag har jag även hunnit mejla tullverket gällande vad som gäller med måltidsersättningarna vs Grekland om 3 veckor. Jag tror inte att det ska vara något problem men det kan vara bra att veta svart på vitt vad som gäller!

Idag har vi firat min kusin med ett överraskningsbesök. Väl där var vi säkert totalt ett 40 tal gäster som ganska samtidigt bara dök upp med varsin bil. Grill och fika med mera serverades och jag nöjde mig med chili con carne och en promenad med hunden.

Nu har jag 150 steg kvar att gå av dagen.. antingen så går jag runt runt runt i min lilla lägenhet tills jag når dessa steg eller så går jag ut genom dörren och ner för trapporna för att sedan åka hiss upp igen! Vi får se vad som händer och fötter!

Haft en superskoj midsommarhelg med vännerna! Ser verkligen fram emot 11 dagar utomlands med dom!

Midsommar 2013 med bars och ramlösa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar