Facebook

2014-02-10

Vecka 39 - Dag 269

Låg hela natten och bara tänkte på jobb och framtid. Till slut så insåg jag att jag måste hitta en metod för att komma på andra tankar, koppla av och somna in. Så jag gjorde det som jag vet fungerar, tog fram mobilen och slog på lite Enya.. o vips.. 15 minuter senare sov jag så gott.

Värre var det när det var uppstigning. Som tur var så hade jag förberett allt men när man är så pass sliten så tar det lång tid ändå. 87,2 på vågen vilket är helt okej. Väl framme på jobbet så vad hissen trasig och man var tvungen att följa anvisningarna placerat på dörren...



Gå baklänges upp för trapporna? Nä det verkar jobbig! På lunchen så gick jag hela 6 trappor upp och blev inte ens ansträngd.. vilket är något helt annat mot vad jag orkade bara mot för ett halvår sen. Skoj!

I övrigt så har jag haft ont i halsen hela dagen. Förkylning som jag hoppas på att kunna bromsa med lite medicinering. Troligtvis beror det på gårdagens löpning så det blir en lugn vecka den här veckan utan någon motion tills halsen är bra! Så nu är det extra viktigt att vara mån om sin kost tills jag är frisk igen.

Stegräknaren idag står på 3877 steg. Helt okej för att ha haft så mycket att göra. Nu är klockan 21 och jag tar och fokuserar på att försöka sova lite. Det behövs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar