Facebook

2014-01-14

Vecka 35 - Dag 242

Att vakna
Idag ringde klockan säkert hundra gånger innan jag klev upp ur sängen vid 07:15 tiden. Riktigt sliten fastän jag inte tränade igår måndag. Idag kändes faktisk som en måndagsmorgon all over again. Jag inledde som vanligt dagen med att ställa mig på vågen, 89,6 kg.. varken upp eller ner.. som vanligt.. jag har fastnat.

Att åka till jobbet
Jag tog med mig träningskläderna och satte mig på tåget. Tog upp min mobil och kollade vad agendan hade att erbjuda. Just fan, ikväll skulle jag prova på att sjunga i kör. Och här sitter jag med en träningsväska utan handduk i.. det får bli träning efter kören om jag orkar!

Att jobba
Gick bra idag. Det gick åt många hjärnceller att jobba idag och det var mentalt tufft då jag skulle försöka hinna med många saker på många områden och samtidigt leda en verksamhet. Men jag är nöjd med min insats. Lunchpromenaden blev inställd pga kyla!

Att sjunga
Efter jobbet letade jag mig vilset till Högalidskyrkan. Efter många om och men så kände jag igen mig.. det var ju där jag hade stannat och kissat i en buske på en fylla för något år sedan.. en buske där man pinkat revir glömmer man aldrig! Men när jag hittade fram till själva lokalen och in så slogs jag av hur många i min egen ålder som faktiskt sjöng i kör. Dock så kände jag mig väldigt mycket utanför eftersom att jag inte riktigt höll måttet... det var inget fel på sången.. men att veta tonläge och var i texten jag skulle vara.. nä.. det var bara pinsamt och avancerat! Gott om mycket söta tjejer dock, så ingen besvikelse på den fronten inte!

Att ramla
På vägen hem så bytte jag som vanligt tåg på T-centralen. På trapporna på väg ner mot blå linjen så misstolkar jag trappstegen då jag som vanligt har hela huvudet i mobiltelefonen vilket resulterar i att jag ramlar och får en kraftig smäll mot knäskålen. Jag vill påstå att den smällen hade varit betydligt farligare om jag hade vägt 45 kilo mer, för rätt så snart var smärtan borta.

Att träna
Så jag åkte ut mot Kista. Jag visste att Anton skulle träna sent den här veckan men han gick inte att få tag på. Så jag passerade Fridhemsplan och hamnade hela vägen till Näckrosen (som är ca 5 minuter bort) innan Anton ringde tillbaka. Det var bara för mig att byta tåg och åka tillbaka in mot stan för att träna just i Fridhemsplan. Väl på plats så blev det 4 km löpning på 30 minuter, en bra insats för att vara så sliten. Jag är glad att jag på spotify har gjort i ordning en egen spellista när jag springer.

Den spellistan finner ni här: Löpning

Att plugga
Hem och testa att logga in på högskolans hemsida igen inför nästa veckas studier. Äntligen är mitt konto aktiverat. Så nu har jag äntligen kommit igång med förberedelserna inför mina studier. Skönt!

Att blogga
Ja, här sitter ni och läser allt jag skriver.. dagens blogg tog 20 minuter att skriva. Imorgon ska jag försöka att ringa till min mormor samt till min pappa.. har inte pratat med dom på länge någon av dom.. får ju skämmas som har så mycket att göra om dagarna!

Att sova
God natt kära läsare, idag kom jag upp i 12492 steg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar